Başkan Ferhat Yılmaz, minik sporcuları ziyaret etti

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, minik futbolcuları ziyaret ederek, Antrenör Mehmet Şaşmaz’dan çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler aldı.

Sporcularla uzun süre sohbet eden Başkan Ferhat Yılmaz, minik sporcuların antrenmanlarını da izledi.

Minik sporcularla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz, “Yerköy ilçemizde bulunan gençlerimizin spora olan ilgi geçmiş yıllara nazaran fazlasıyla arttı. Çocuklarımızın spora olan yoğun ilgisi bizleri bir hayli mutlu etmektedir. Gelecek nesillerimizin sporla ilgilenmesi hem sağlıklı bir birey olmalarına hem de kötü alışkanlıklardan da uzak durmalarına vesile olmaktadır. Bunları gördükçe bizler çok mutlu oluyoruz. Tüm masumiyetleriyle toprak sahada top koşturduğumuz çocukluk günlerimizi bizlere hatırlatan genç futbolcularımıza ve Mehmet Şaşmaz ağabeyime teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Ferhat Yılmaz, gençleri spora teşvik etmek için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerinin altını çizdi.