Başkan Yılmaz, 4-6 yaş Kur’an kursu yılsonu programına katıldı

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Yerköy İlçe Müftülüğüne bağlı, Gültepe 4-6 yaş Kur’an kursunda eğitim gören öğrenciler tarafından hazırlanan yılsonu programına katıldı.

Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu konferans salonundan gerçekleşen yılsonu programına Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, İlçe Müftüsü Mustafa Aktaş, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, “4-6 yaş arası çocukların gelişimi ve öğrenmesi açısından çok önemli bir yaş aralığıdır. İnsanlar ne öğreniyorsa bu yaşlarda öğreniyorlar. Gültepe 4-6 yaş Kur’an kursunda eğitim gören öğrenciler, eğitim-öğretim yılı boyunca öğrendikleri ilahileri, şiirleri ve Kur’an-ı Kerim’den süreler ve ayetler okuyarak gösterdikleri performanslarla bizleri çok mutlu etmiştir.  Bu yılsonu programının hazırlanmasında emeği olan Gültepe 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ederiz.” dedi.

Gerçekleşen program sonrasında Başkan Yılmaz, Kur’an kursu öğretmenlerine günün anlam ve önemine binaen çiçek takdim etti.