Başkan Yılmaz, esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, göreve geldiği ilk günden itibaren başlattığı esnaf ziyaretlerini aralıksız devam ediyor.

Başkan Yılmaz, esnaf ziyaretlerinde hem ilçe halkının sorunlarını dinlediklerimi hem de belediye tarafından yapılan çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler verdiklerini söyledi.

Ziyaretler sırasında mahalle muhtarları derneğini ziyaret ederek fikir alış verişinde bulduklarını söyleyen Yılmaz, “Göreve geldiğimiz süre boyunca gerek ilçe halkımızla gerek esnaflarımızı gerekse de mahalle muhtarlarımızı ziyaret ederek fikir alış verişinde bulunuyor bunun yanı sıra belediyemiz tarafından yapımı devam eden projelerimiz hakkında çeşitli bilgilendirmeler de bulunuyoruz. Yoğun iş temposundan fırsat buldukça vatandaşla bir araya geliyoruz. İlçe halkımızın görüş ve önerileri bizler için çok değerlidir bu yüzden ziyaretlerimiz devam edecektir.” dedi.

Yılmaz, gerçekleşen ziyaretlerde maske, mesafe ve hijyen kurallarına daha fazla hassasiyet gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi.