Başkan Yılmaz’dan, LGS’de derece yapan öğrencilere hediye

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, 5 Haziran 2022 tarihinde yapılan liselere giriş sınavında (LGS)  ilçe genelinde ilk üçe giren öğrencileri makamında kabul ederek çeşitli hediyeler takdim etti.

LGS sınavında dereceye giren öğrencilerin başarısında emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Yılmaz, şu ifadelerde bulundu:

“İlçemiz LGS birincisi İlhami Emir Yüksel, ikinci Osman Tosun ve üçüncü Emir Işık’ı belediyemizde misafir ettik. Kardeşlerimiz ilçe genelinde ilk 3’e girmiş olmaları bizleri son derece mutlu etmiştir. Bu başarıları bizlerin göğsünü kabarttığı. Umuyoruz ki, bu başarıları daim olur. Bu duygu ve düşünce ile sınavda göstermiş oldukları başarılarından dolayı emekleri bulunan ailelerine, öğretmenlerine, okul müdürlerine ve milli eğitim camiasına ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah öğrencilerimizin başarılarını daim etsin” dedi.

Başkan Yılmaz, konuşması sonrası öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.