Belediye Başkanı Arslan, ilçe halkı ve belediye personeliyle bayramlaştı

Yerköy Belediye Başkanı Avukat Fatih Arslan, Ramazan Bayramı’nı ilçe halkı ve belediye personeliyle birlikte kutladı.
Başkan Arslan, bayramlaşmayı belediye başkanlık makamında gerçekleştirdi.

Bayramlaşma programında birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak Başkan Arslan, “Mübarek Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Bu anlamlı bayramın vesilesiyle sevdiklerimizle bir araya gelmenin, barış ve huzur ortamında bayramlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Bayramı, birbirimizi affettiğimiz, gönül köprüleri kurduğumuz ve kardeşlik duygularımızı pekiştirdiğimiz bir bayramdır.” dedi.

Arslan konuşmasının devamında ilçe halkına ve belediye personeline teşekkür ederek şunları söyledi, “Bu vesileyle Yerköy’ümüzün değerli insanlarına ve belediyemizin tüm çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bayramınız mübarek olsun.”

Bayramlaşmaya ilçe halkından ve belediye personelinden yoğun ilgi gösterildi.