Yerköy Belediyesi’nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleşti

Yerköy Belediyesi, yeni dönemin ilk olağan meclis toplantısını Belediye Başkanı Avukat Fatih Arslan başkanlığında gerçekleştirdi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde göreve seçilen Yerköy Belediye Başkanı Avukat Fatih Arslan, belediye meclisi üyeleriyle ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan meclise 15 meclis üyesinin tamamı katıldı.

Toplantıda 17 gündem maddesi görüşüldü ve encümen ile denetim komisyonu üyeleri seçildi.

Belediye Başkanı Avukat Fatih Arslan, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, yeni dönemde Yerköy’e önemli hizmetler getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Arslan “Seçimlerde bize teveccüh gösteren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz de bu bayrağı en yükseklere taşımak için elimizden geleni yapacağız. Yerköy’e en güzel hizmetleri getirmek için meclis üyelerimizle birlikte uyum içerisinde çalışacağız.” dedi.

Toplantı, meclis üyelerinin çeşitli konularda görüşlerini belirtmeleri ve önerilerini sunmalarıyla sona erdi.