Yılmaz, “Sondaj çalışmalarından olumlu sonuç aldık”

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, ilçede içme suyu sondaj çalışmaları kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde olumlu sonuçlar elde edildiğini söyledi.
Başkan Yılmaz, Konu ile alakalı yaptığı açıklamada;” Ekiplerimizle birlikte bir süredir yürütmüş olduğumuz içme suyu sondaj çalışmalarımız kapsamında, bugüne kadar 5 sondaj sahası açılmış olup, 4 saha dan olumlu sonuçlar elde edilmiştir.
Söz konusu 4 kuyumuzdan 1 tanesinin analiz ve bağlantı çalışmaları tamamlanarak içme suyu sistemimize dahil edilmiş ve ilçemizde yer yer yaşanan su sıkıntısı hamd olsun giderilmiştir.
2, 3 ve 4.cü kuyularımızın da analiz işlemleri, terfi merkezleri ve bağlantı çalışmaları en kısa sürede tamamlanarak olası su sıkıntılarının yaşanması durumunda hazır hale getirilecektir.
Bu süreçte çalışmalarımızın tamamlanmasını büyük bir sabır ve anlayışla bekleyen halkımıza ve büyük bir özveriyle çalışmalara katılan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.