30 Ağustos Zafer Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı

Yerköy ilçemizde, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı
Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan törende saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.
İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli Jandarma Astsubay Çavuş Mehtap Canpolat, günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmada, 30 Ağustos Zaferinin, 99.uncu yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutlandığını söyledi.
Yerköy’de Atatürk Bulvarında düzenlenen tören sonrasında, Şehitlik ziyaret edilerek İlçe Müftülüğü tarafından okunan Kuran tilaveti sonrası 30 Ağustos Zafer Bayramı sona erdi.
Törene, Yerköy Kaymakamı Mustafa Karaca, Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Ferhat Kılıçoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Umut Mütevellioğlu, İlçe Özel İdare Müdürü Veysel Koçak, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, daire amirleri, askerler ve vatandaşlar katıldı.