Başkan Ferhat Yılmaz, çalışmaları yerinde inceledi

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, ilçe merkezinde yapımına başlanan üç boyutlu kilitli parke taş döşeme çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Yılmaz, yüklenici firma yetkilileri tarafından yapımına başlanan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerinden çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler aldı.

Çarşı merkezindeki ara cadde ve sokakların tamamının üç boyutlu parke taşları ile döşeneceğini ifade eden Başkan Yılmaz, şu açıklamalarda bulundu:

“Haşim Kılıç mahallesinde bulunan cadde ve sokakların, 12 bin metre kare alanın tamamı, üç boyutlu baklava dilimli üç boyutlu parke taş yapımı çalışmaları başlamış bulunmaktadır. Çalışmalarda cadde ve sokaklarda bulunan ufak ara sokaklar dahil yapılmaktadır. Çalışmalar sırasında cadde ve sokaklarda bulunan kanalizasyon lagarları temizlendi, çalışmalar bittikten sonra lagar kapakları değiştirilecektir. İnşallah, çalışmalar bittikten sonra cadde ve sokaklarımız modern bir görünüme kavuşacaktır. Şimdiden ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ferhat Yılmaz’a, başkan yardımcısı Cemil Kaplan ise eşlik etti.