Başkan Yılmaz, esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, göreve geldiği ilk günden itibaren başlattığı esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Esnaflarla sohbet edip, sorunları var ise yerinde gördüklerini ifade eden Başkan Yılmaz, “Yerköy ilçemiz esnafları yerinde ziyaret edip hem sorunlarını dinliyoruz hem de belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar hakkında çeşitli bilgilendirmeler yapıyoruz.” dedi.

Ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, esnafın taleplerini dinlediğini ve istişarelerde bulunduğunu söyleyen Yılmaz, “Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında esnaflarımız zor günler geçirmektedir. Kovid-19 nedeniyle ülkemiz yanı sıra tüm dünya sıkıntı içerisinde. Bizler de belediye olarak esnafımızın taleplerini alıyoruz, neler yapılacağı konusunda istişarelerde bulunuyoruz.” dedi.

Yılmaz, gerçekleşen ziyaretlerde maske, mesafe ve hijyen kurallarına daha fazla hassasiyet gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi.