Başkan Ferhat Yılmaz’dan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’a ziyaret

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Cumhurbaşkanı Yardımcısı hemşerimiz Fuat Oktay’ı Külliye’de ziyaret etti.

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ziyaret ettiğini söyledi.
Gerçekleşen ziyarette Yerköy’ü, Yozgat’ı ve ülkemizi konuştuklarını belirten Yılmaz, şu ifadelere yer verdi:
“Cumhurbaşkanı Yarımcısı hemşerimiz Fuat Oktay Bey ile yaptığımız, yapacağımız ve yapımı devam eden projelerimiz hakkında çeşitli bilgilendirmelerde bulunduk. Fuat Oktay Bey ile Yerköy’ümüzü, Yozgat’ımızı ve ülkemizi konuştuğumuz ziyaretimizde, ilçemizin problemlerini ve taleplerimizi kendilerine ilettik. Sayın Cumhurbaşkanı yardımcımıza misafirperverlikleri ve sohbetleri için teşekkür ediyorum.”dedi.