Başkan Yılmaz, mezbahane ve hayvan satış pazarı inşaatını inceledi

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, belediye tarafından yaptırılan modern mezbahane ve hayvan satış pazarı inşaatını inceledi.

İnşaat alanını gezerek yetkililerden bilgi alan Başkan Ferhat Yılmaz, 15 dönüm alan üzerine inşa edilen modern mezbahanenin ve hayvan satış pazarını en kısa zamanda ilçe halkının hizmetine açılacağını söyledi.

İlçe halkına hijyenik bir ortamda hizmet verileceğini ifade eden Başkan Yılmaz, şu açıklamalarda bulundu:

“İlçemiz gerek tarımda olsun, gerekse hayvancılık konusunda çok önemli bir konuma sahiptir. Yerköy Belediyesi olarak, ilçemiz halkına ve diğer il ve ilçelere daha iyi hizmet etmek için seçim vaatlerimiz arasında da yer alan hayvan pazarı ve modern kesim hanemizin temelini üç ay önce attık. Temelini atmış olduğumuz bu tesisin çalışmaları ekiplerimiz tarafından aralıksız devam etmektedir. Tamamen kendi öz kaynaklarımız tarafından yapmış olduğumuz modern mezbahane ve hayvan satış pazarı en kısa zamanda ilçe halkımızın hizmetine açılacaktır. Şuan aktif durumda olan hayvan pazarı ve mezbahanemiz ilçemizin girişi olması nedeniyle kötü bir görünüme sahiptir. İlçemiz hem bu kötü görünümden kurtulmuş olacak hem de modern bir mezbahaneye sahip olacaktır. Şimdiden tüm ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olsun, projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.